Rektor klar for Parkløpet

rektor_stian

Løypesjef og rektor

Når Ås IL arrangerer NM i terrengløp lørdag/søndag 18.-19. april i år er det også et eget Parkløp for barn og voksne i alle aldre. NMBU-rektor Mari Sundli Tveit er selvskreven deltaker når løpet går i Universitetsparken.

– Vi ønsker at alle som vil skal få prøve den flotte løypa vi bruker i NM. I Parkløpet som starter rett etter at de siste NM-klassene er i mål er det løypelengder fra 500 m til 3 km. Dette er løpet for de som vil jogge eller gå rundt løypa i lag med venner og kolleger, utfordre naboen, kjenne på de bratte kneikene NM-deltagerne må gjennom eller bare oppleve stemningen med å gå i mål på storplena foran Urbygningen. Her håper vi på stor oppslutning fra ansatte og studenter ved NMBU, Åsinnbyggere og Folloregionen for øvrig både som tilskuere og deltakere i Parkløpet nå når de beste løperne i Norge kommer til Ås og NMBU, sier Stian Stensland som er løypesjef, ansatt ved NMBU og selv deltar i NM.

Løypesjef og rektor tester alternativ løypetrasé

Løypesjef og rektor tester alternativ løypetrasé

Rektor Mari Sundli Tveit er også snar frampå med å oppfordre flest mulig til å delta i lag med henne :
– Jeg oppfordrer UMB-ansatte og studenter og øvrige Åsinnbyggere til å bli med meg og løpe i Parkløpet der det viktigste er å delta. Vi ved NMBU er fornøyde med å ha NM i terrengløp 2015 i Universitetsparken. Dette må være tidenes vakreste terrengløype-trasé, og den bør flest mulig prøve. Vi ved NMBU er også opptatt av folkehelseperspektivet så vi setter opp en premie på levering av fruktkorg hver uke i et halvår til det instituttet/enheten med flest deltagende ansatte. Videre er det blir det 2 fruktkorger (en gang) samt premier fra Bonden & Grevling til det studentbofelleskap, og den studentforening/-lag med flest deltagere.

NM i terrengløp har klasser fra og med 15 år og opp til 100 år og løypelengder på 2 og 3 km lørdag. Menn senior og til og med 49 år løper 3 km. De øvrige 2 km. Start fra kl 12. På søndag er det intervallstafett med 2-mannslag der hver løper gjør unna 3 etapper på 1 km hver. Totalt 6 km. Start kl 12.

Påmelding til Parkløpet på forhånd eller ved start. Husk å oppgi instituttnavn, bofelleskap, lag/forening ved påmelding!

Friidrett-, ski- og orienteringsgruppa i Ås IL samarbeider om å arrangere NM, og arrangerer også ukentlige løpstreninger for de som ønsker å være med på det. Treninger i NM-løypa onsdag 8.4 og 15.5 med oppmøte GG-hallen kl 18. Les mer om det på deres nettside: http://friidrett.asil.no/

 

Det er stengt for kommentarer.