Velkommen til NM-terrengløp, kort løype og stafett 2015

NM2015-logoÅs idrettslag har den store glede å ønske velkommen til NM-terrengløp i Ås lørdag 18. og søndag 19. april 2015. Arrangementet vil finne sted i den flotte NMBU-parken. Løypa vil i stor grad følge samme trasé som løypa gjorde da vi arrangerte langløype – NM i 2012.

Vi i arrangementskomiteen håper på stor og god deltakelse og et minst like vellykket arrangement denne gangen som det vi hadde for to år siden. Hjemmesida er i ferd med å pusses opp og ny informasjon om arrangementet vil erstatte den gamle informasjonen fra 2012.

Velkommen til Ås!

Kontaktperson for arrangementet:
Henrik Solbu, tlf  907 60 483

Klar for start i morgen

Rigginga av arena og merking av løypa har pågått for fullt i ettermiddag, og vi begynner å nærme oss klar til å ta i mot løperne. Startlista for lørdagens NM i terrengløp teller 199 navn.

Vi forsøker å legge til rette for dere der hjemme også kan holde et øye med hvordan det går, gjennom løpende oppdaterte resultatlister. Merk at ettersom vi ikke benytter elektroniske brikker, men at listene listene likevel går rett på nett etter hvert som vi trykker løperne inn på PC ved målpassering, så er listene dere ser uoffisielle og kan endres i minuttene etter målgang.

Det er heller ikke helt umulig at dere kan få se levende bilder fra arena …

Rektor stiller i Folkeløpet

Rektor ved UMB Hans Fredrik Hoen (t.v) og løypesjef Stian Stensland i Ås IL skryter av terrengløypa og ønsker alle velkomne til å teste den som deltagere i Folkeløpet. Foto: Jo Inge Fjellstad

Når Ås IL arrangerer NM i terrengløp 29.september finner vi rektor ved UMB, Hans Fredrik Hoen, på startstreken i shorts og t-skjorte.

Hoen er kjent for å være en sprek mann, men norgesmesterskapsklassen overlater han til andre selv om det i NM finnes veteranklasser for alle aldre. Da passer det bra at ÅS IL også arrangerer et eget Folkeløp for barn og voksne i alle aldre som en del av NM-arrangementet i Universitetsparken. Les videre

Treningsløp i NM-løypa 19.9

Vi arrangerer åpent treningsløp i NM-løypa onsdag 19.9 kl 18.30.  Start og mål ved storplena i UMB-parken (foran Urbygningen). Velg mellom 4 km (2 runder) og 6 km (3 runder). Begge distanser starter samtidig. Gratis å delta. Påmelding ved start innen kl 18.

Se KART på nettsida vår for parkeringsmuligheter, tog (15 min å gå fra stasjonen), og buss.

NB! Vi håper å få lagt ut matter på de 3 veikryssingene jf å løpe med piggsko i treningsløpet (følg med på sida her).