Resultater

NB! For parkløpet kan noen feil forekomme – f.eks. har nok noen av løperne som var påmeldt 3 km løpt kun 2 km. Hvis du er en av disse så er det fint om du gir beskjed til joinge.fjellstad@gmail.com (du vil likevel havne på resultatlista, men i en nyoppretta klasse nederst)

Tips: Lenker til utvalgte omtaler i media finner du under «NM i media» litt nedover til høyre under reklamen for NM terrengløp lang løype til høsten.

Herreklassen avgjort på målfoto

maalfotoI herrer senior under lørdagens NM terrengløp måtte målfoto til for sikker kåring av vinneren.

Bildene viser at Erik Udø Pedersen sikra seieren over Ørjan Grønnevig med sitt stup over mållinja. Kuriositet: Ørjan vant forrige gang NM terreng ble arrangert her i NMBU-parken.

Hjemmesitter?

Vi kommer helt sikkert til å tilby noen muligheter til å følge med «live» på internettet – minimum online resultatservice, kanskje også noe streaming av lyd og bilder. Sjekk hva som dukker opp under «Live-tjenester» i toppmenyen når det nærmer seg start. Merk: For å rydde plass i toppmenyen har noen lenker blitt flyttet inn under «Innbydelse».

Finne fram til/på NM

For planlegginga av reise til NM og hvordan finne parkering, arena, garderober/dusj etc., så anbefales lenkene «Kart» og «Reise» i toppmenyen. Tips: Hvis du trenger å skifte litt etter bilturen, så ligger garderobene nær parkeringa, og det vil kunne oppleves irriterende å ha rusla til arena, for så å gå tilbake samme vei 😉 Velkommen!