Resultater

NB! For parkløpet kan noen feil forekomme – f.eks. har nok noen av løperne som var påmeldt 3 km løpt kun 2 km. Hvis du er en av disse så er det fint om du gir beskjed til joinge.fjellstad@gmail.com (du vil likevel havne på resultatlista, men i en nyoppretta klasse nederst)

Tips: Lenker til utvalgte omtaler i media finner du under «NM i media» litt nedover til høyre under reklamen for NM terrengløp lang løype til høsten.

Hjemmesitter?

Vi kommer helt sikkert til å tilby noen muligheter til å følge med «live» på internettet – minimum online resultatservice, kanskje også noe streaming av lyd og bilder. Sjekk hva som dukker opp under «Live-tjenester» i toppmenyen når det nærmer seg start. Merk: For å rydde plass i toppmenyen har noen lenker blitt flyttet inn under «Innbydelse».

Finne fram til/på NM

For planlegginga av reise til NM og hvordan finne parkering, arena, garderober/dusj etc., så anbefales lenkene «Kart» og «Reise» i toppmenyen. Tips: Hvis du trenger å skifte litt etter bilturen, så ligger garderobene nær parkeringa, og det vil kunne oppleves irriterende å ha rusla til arena, for så å gå tilbake samme vei 😉 Velkommen!